ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ

Βρείτε στην ΕΛΑΚΟ μια τεράστια γκάμα ελατηρίων, όλων των μορφών!

ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΒΑΡΕΑ ΦΟΡΤΙΑ

Τα ελατήρια βαρέων φορτίων ή αλλιώς ελατήρια καλουπιών αποτελούν μια ξεχωριστή κατηγορία ελατηρίων πιέσεως, τα οποία κατασκευάζονται με τα πρότυπα ISO σε στρόγγυλο ή πλακέ σύρμα. Ξεχωρίζουν λόγω των απαιτητικών εφαρμογών τους στα μηχανήματα βιομηχανικής έγχυσης. Ανάλογα με τα φορτία που σηκώνουν, ξεχωρίζουν με χρωματικούς κώδικες, ενώ κατηγοριοποιούνται σε τέσσερις διαφορετικούς τύπους μικρών/μεσαίων και πολύ βαρέων φορτίων.

ΔΙΣΚΟΕΙΔΗ ΕΛΑΤΗΡΙΑ

Βρείτε μια τεράστια γκάμα δισκοειδών ελατηρίων σε ποικίλες διατομές. Οι διαστάσεις που περιγράφουν τα δισκοειδή ελατήρια είναι το πάχος του σύρματος, η εξωτερική διάμετρος και η εσωτερική τρύπα. Τα δισκοειδή ελατήρια λειτουργούν ως ροδέλες, αλλά λόγω του διογκωμένου σχήματός τους λειτουργούν, παράλληλα, και ως ελατήρια συσπείρωσης. Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να δώσει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δισκοειδών ελατηρίων, όπως το μέγιστο ύψος, την μέγιστη επιτρεπόμενη διαδρομή και το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΥΡΜΑΤΟΣ

Έχουμε τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε όλα τα δυνατά πάχη ατσαλοσύρματος σε όλα τα πιθανά σχήματα, είτε σε απλά είτε σε περίπλοκα σχέδια. Το έμπειρο προσωπικό μας και τα υπερσύγχρονα μηχανήματά μας CNC μπορούν να διαμορφώσουν από ένα έως χιλιάδες τεμάχια, πάντα, με τη μέγιστη ακρίβεια.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Μεταλλικά εξαρτήματα ονομάζονται τα διαμορφωμένα προϊόντα ατσαλοταινίας. Μπορούν να κατασκευαστούν σε απλά και περίπλοκα σχέδια, διάτρητα ή μη, σε ό,τι υλικό μάς ζητηθεί.